+31618246180
info@digitaalmarket.nl

Over ADM

DIGITAL MARKETING BUREAU IN AMSTERDAM

ADM is een digital marketing bureau in Amsterdam met ervaring op gebied van social media marketing. Wij zijn goed in meten, analyseren en reporting van data. Dat helpt u om besluiten beter te kunnen nemen. Wat werkt wel en wat niet. Wij bieden in house service voor bedrijven die nog geen of weinig ervaring hebben met social media marketing. Niet alleen zorgen wij er voor dat uw klanten u beter online kunnen bereiken, ook leren wij u hoe u digitale informatie het beste kunt toepassen.

De combinatie van onze ervaring, scherpe analyses en het aanleren van de nodige skills geeft u een uniek voordeel.

Onze visie

 

“Een perfecte online presentatie levert meer op!”

Ons Verhaal

Toen wij in 2015 zelf met een online bedrijf startten zochten wij naar bedrijven die ons zouden kunnen helpen met een groter bereik bij klanten op social media. Maar niet elk bedrijf bood wat wij zochten en wij maakten als klein bedrijf te veel kosten voor marketing. Hoe dan wel voldoende verkoop genereren? Dat hebben wij onderzocht en gevonden: een praktische toepassing voor uw bedrijf. Onze ervaring in het MKB koppelen wij aan onze kennis op gebied van online marketing! Wij begrijpen het belang van efficiëntie in tijd en geld. En dat is precies wat wij bieden.

 

www.linkedin.com/in/paul-smit

Paul heeft vele jaren ervaring in het MKB segment bij een grote bank. Wat zijn de specifieke behoeften van een bedrijf en hoe vertaalt zich dat in de juist proposities.

www.linkedin.com/in/luciana-aciero

Luciana heeft als creatief directeur van haar eigen bedrijf Aciero Design Studio veel ervaring opgedaan in de online verkoop van haar producten en diensten. Zij is goed in staat om uw behoefte te vertalen in de juiste online strategie.